Lifecoaching

Op weg naar de top van je kunnen……

 • Persoonlijke vraagstukken
 • Balans
 • Maximale prestaties

Loop jij ook wel eens tegen problemen aan en wordt het je allemaal even te veel. Herken jij je wellicht in een van onderstaande problemen?

 1. Ik ervaar regelmatig problemen met mijn werk-prive balans. Daardoor doe ik zowel mijn familie als mijn bedrijf te kort. Hoe verander ik dit?
 2. Ik wil alles heel erg goed doen en moet perfect zijn. Dat kost me veel extra tijd en energie, waardoor ik in de knel kom. Hoe los ik dit op?
 3. Ik voel me vaak onzeker over mezelf
 4. Ik vind het moeilijk om in het openbaar te spreken omdat ik denk dat ik zal falen.
 5. Ik heb het te druk en heb het gevoel dat mijn energieniveau steeds verder afneemt.
 6. Ik doe het niet goed genoeg en daardoor komen anderen tekort.
 7. Ik moet het iedereen naar de zin maken
 8. Ik kan het niet en daardoor stil ik het liever uit.
 9. Ik ben niet gelukkig met wat ik doe. Hoe verander ik mijn leven?
 10. Ik heb het gevoel te weinig vrijheid te hebben en voel me opgesloten.

Allemaal voorbeelden van vragen die in de meeste gevallen opgelost kunnen worden als jij de juiste acties neemt. Maar dan moet je dat ook wel doen! Dat is vaak waar het probleem schuilt. Als jij een heldere strategie kiest en de juiste doelen stelt, komt je leven er zeker anders uit te zien. Kies voor jezelf en laat je niet belemmeren door allerlei overtuigingen van jezelf of anderen. Jij beschikt namelijk over alle gereedschappen om jouw leven tot een succes maken. Leef je eigen succes!

Zoek naar de juiste balans

Alles draait in het leven om balans. Dat geldt voor de natuur in zijn algemeenheid maar natuurlijk ook voor jou. Als jij jouw eigen blauwdruk kent en fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans bent, sta je in je eigen kracht en kun je alles aan. Je voelt je dan gelukkiger en wellicht dat ik jou daarbij kan helpen.

Als life coach help ik je met persoonlijke problemen door veel te vragen en te luisteren, vooral te luisteren tussen de regels door. Op die manier kan ik aanvoelen waar het probleem schuilt en je een spiegel voorhouden. Zo kom je tot een beter inzicht en weet je waar de schoen wringt. Dat vormt een goede basis om tot een oplossing te komen voor jouw probleem.