Intro

Maximaal presteren……

Jij kunt alles presteren wat je wil! Misschien is dat wel het opbouwen van een succesvol bedrijf of misschien wel het schrijven van een boek of het beklimmen van een berg. Of wellicht streef jij naar het verbeteren van je werk/prive balans. Misschien zoek jij wel naar een hoger energie niveau. Alles is in principe mogelijk met de juiste instelling en de juiste strategie. Weten wat je wilt en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden is daarbij essentieel. Ik coach professionals die maximaal willen presteren en die groei, balans en ontwikkeling als essentieel onderdeel zien in hun leven. Wellicht dat ik ook jou kan helpen de juiste stappen te nemen die leiden naar betere prestaties of naar het realiseren van jouw doelen. Immers zonder doelen geen resultaat.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben een bedrijfsconsultant en life- en businesscoach voor ondernemers, managers en atleten en maakte eerder carrière als aandelenanalyst en als head of reseach bij verschillende investment banks in binnen- en buitenland en als financieel manager bij een internationaal bedrijf. Daarbij kwam ik regelmatig in contact met CEO’s en CFO’s om over hun business models en toekomstige strategie te praten.
Naast een officiele opleiding in life coaching behaalde ik eerder master titels in International Business in de Verenigde Staten en in International Sports Management in Nederland.
Op dit moment woon ik nog in Amsterdam maar ga binnenkort samenwonen met mijn vriendin. Mijn hobby’s zijn schilderen, lezen en schrijven en vooral sport. Ik golf en fiets graag en geef af en toe commentaar op Eurosport (zeilen, golf) en schrijf een blog over de toekomst van de sport (www.sporttomorrow.com).Daarnaast heb ik het boek ‘Maximaal presteren’ geschreven en ben ik bezig met het schrijven van een thriller. Wat dat betreft zijn de dagen te kort.
Ik word er gelukkig van als ik mensen in bedrijven of in sport zie doen waar ze goed en gelukkig in zijn en als gevolg daarvan maximaal presteren. Enkele van mijn belangrijkste waarden zijn dan ook groei, leren en beter maken. Als coach en mentor kan ik jou helpen het maximale uit jezelf te halen. Over zowel zakelijke en prive problemen kunnen wij met elkaar van gedachten wisselen en naar eventuele oplossingen zoeken. Balans is daarbij wat mij betreft het sleutelwoord en uitgangspunt! Mocht je graag onder het genot van een kop koffie een keer een vrijblijvend kenningsmakingsgesprek aangaan, laat het me weten en we regelen wat!