Business coaching

Op weg naar een betere onderneming en een beter leven……

 • Zakelijk vraagstukken
 • Persoonlijke vraagstukken
 • Balans
 • Maximale prestaties

Ben jij een ondernemer of manager die regelmatig tegen enkele problemen aanloopt? Je bent succesvol maar toch lopen dingen niet altijd zoals je wilt en loop je regelmatig vast. Misschien herken jij wel enkele van de volgende vragen.

 1. Ik weet niet of ik wel genoeg voldoening haal uit hetgeen ik nu doe. Moet ik hier nog wel mee doorgaan? Of moet ik iets anders gaan doen?
 2. Ik heb een zakelijk probleem maar weet niet hoe ik dit precies moet aanpakken.
 3. Ik heb het gevoel dat ik vastloop en niet alles uit mijn bedrijf en leven haal. Hoe verander ik dit? Hoe zorg ik ervoor dat mijn energieniveau weer omhoog gaat?
 4. Ik heb problemen met de balans tussen mijn prive en werk situatie. Ik heb het gevoel onvoldoende tijd te hebben voor mijn gezin en dat wil ik niet. Hoe los ik dit op?
 5. Ik wil mijn bedrijf graag verkopen. Hoeveel is het waard en wat moet ik daarna met mijn leven?
 6. Is mijn business model wel geschikt voor de toekomst? Hoe pas ik mijn strategie aan? Waar wil ik over twee jaar staan? Is het tijd om mijn bedrijf te verkopen.
 7. Ik heb op dit moment geen echte missie in mijn leven. Ik vraag me af wat ik moet doen. Wat ik doe geeft me onvoldoende energie.
 8. Ik heb regelmatig conflicten op mijn werk en thuis. Hoe los ik dit op, want het geeft me veel negatieve energie.
 9. Hoe zorg ik ervoor dat ik meer plezier, meer tijd en meer energie heb, zodat ik me fijner voel en een prettiger mens ben voor mezelf, mijn collegas en mijn familie.
 10. Ik heb het gevoel dat ik te gestressed ben en niet meer de juiste prioriteiten stel. Hoe kan ik dit veranderen?
 11. Ik zie als een berg op tegen bepaalde dingen en voel me onzeker. Daarom stel ik zaken uit met als gevolg dat ze nooit gedaan worden en daarmee doe ik mijn onderneming tekort.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van problemen waar vele ondernemers, managers en werknemers tegen aanlopen. En dat hoeft niet. Als jij je missie helder hebt, je doelen op orde en zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel in balans bent, zul je je lekkerder voelen en tot betere resultaten komen.Als business coach help ik je met zakelijke en persoonlijke problemen door veel te vragen en te luisteren, vooral te luisteren tussen de regels door. Op die manier kan ik aanvoelen waar het probleem schuilt en je een spiegel voorhouden. Ik kan je wellicht helpen met zowel het ontwikkelen van jouw business als met je persoonlijke problemen. Samen kunnen we jouw problemen oplossen en doelen formuleren om zaken anders aan te gaan pakken.Zowel jouw bedrijf als jijzelf hebben een blauwdruk. Het probleem is alleen dat je die vaak niet kent of ze niet op elkaar aansluiten. Als jij jouw eigen blauwdruk kent en die van je bedrijf en fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans bent, sta je in je eigen kracht en kun je alles aan. Wellicht dat ik jou daarbij kan helpen.Ik denk dat ik door mijn zakelijke en coaching achtergrond een goede sparringpartner voor je kan zijn zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Mocht je geinteresseerd zijn, klik dan gewoon op de link hieronder, dan drinken we een keer vrijblijvend een kop koffie.