De druk van het leiding geven

Als manager heb je regelmatig te maken met druk; het omgaan met stress, het moeten presteren, de balans tussen korte termijn en lange termijn, het nemen van pijnlijke beslissingen, conflicten, balans tussen werk en prive, het beleven van plezier, de verantwoordelijkheid voor je werknemers etc etc. Net zoals iedereen hebben managers en werknemers hun problemen en belemmerende overtuigingen, welke optimaal presteren in de weg kunnen staan.

 Business en lifecoaching leidt tot betere prestaties

Business en Life Coaching focussen op het persoonlijk en zakelijk functioneren, individueel of in relatievorm. Vragen en ontwikkelbehoeften aangaande de essenties van het bestaan, relaties, balans, leiderschap, bedrijfsbeslissingen, carriere ontwikkeling etc kunnen een goede aanleiding vormen tot het gebruik maken van een business lifecoach en de prestaties verbeteren.

Aangezien Jan Kees uitgebreide (management) ervaring heeft in investmentbanking (en ook nu nog regelmatig bij projecten betrokken is), heeft hij een helder inzicht in wat zich afspeelt binnen het bedrijfsleven zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau. Hij kan derhalve de rol van management vertrouwenspersoon uitstekend invullen voor zowel startende ondernemers als meer ervaren managers. Tevens verzorgt Jan Kees ook zakelijke coach trajecten voor professionals.